SFINX TURNHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sfinx Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2024 om 20:24 Eten was lekker, mooi op tijd, 10 min vroeger dan gepland en vriendelijke bezorger. In lange tijd niet meer zo'n goede afhaal gegeten. Doe zo verder!
16 dec 2023 om 20:22 Het was de eerste maal bij Sfinx maar het is tegengevallen. Eigenlijk niet meer warm genoeg. Wij vonden kebab niet voldoende gebakken en daardoor te slab.
1 dec 2023 om 22:22 Iets te weinig saus bij Spareribs! Niet erg pittig.
28 nov 2023 om 19:22 Heel vriendelijk. Heel vers en lekker. Bedankt
21 nov 2023 om 12:54 Te vroeg zelfs en zeer lekker...
11 nov 2023 om 21:34 We bestellen hier regelmatig en het is altijd top! De Ribbetjes, frietjes en slaatjes zijn lekker en de levering is altijd vriendelijk
25 aug 2023 om 21:30 Vlees van kebab smaakte naar plastic en de lookboter bij de lookbroodjes was niet meer vers. Ik ga hier nooit meer bestellen. Het eten was ook niet meer warm.
24 aug 2023 om 22:05 Broodje van de durum had geen warmte gezien, zeer weinig groenten (enkel salade). We hadden bij de kebab extra saus (sambal) besteld voor een euro extra, maar kregen een potje ketchup in de plaats. Vlees was licht van kleur, had weinig smaak.
31 jul 2023 om 7:15 Ruim op tijd ! MAAR bestelling meer dan 35€, geen fles cola gezien pizza mocht minstens 5 min langer in oven kebab is zacht broodje, niet goed of zelfs niet gebakken. enkel sla, vlees en saus ertussen. Geen andere groenten ik bestel er nooit meer !
28 jul 2023 om 15:10 There was no my beer in my order : (
21 jul 2023 om 10:41 2 uur moetten wachten En dan hebben we nog moetten bellen
9 jul 2023 om 20:15 Frit niet doorbakken nog rouw, vlees veel te weinig