SFINX TURNHOUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sfinx Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:31 Eten was koud en helft van de ingredienten op de pita schotel miste...
2 dec 2022 om 10:22 Exact op het tijdsstip dat ik had doorgegeven aangekregen! Vriendelijke bezorger. Eten was heel lekker, er moxjten
2 dec 2022 om 0:50 Was lekker.maar niet heel warm
5 nov 2022 om 10:45 Super lekker gegeten de spareribs waren top een dikke 10
27 okt 2022 om 18:16 Eerlijk waar, dit was de lekkerste kapsalon die ik ooit heb gegeten
22 okt 2022 om 18:38 Eerste keer besteld bij sfinx. Kapsalon was zeer lekker. Zeker een aanrader. Jammer dat ze aanbieden betalen via PayPal.lukt niet omdat ik hem gekoppeld heb aan mijn Nederlandse betaalpas.mischien te lang moeten wachten op hun geld
21 okt 2022 om 16:11 Beste pita van Turnhout
27 aug 2022 om 9:25 Het eten was heerlijk, mals, verse groenten. Durum dichtplooien aan 1 kant is fijner met eten. Saus vergeten bij de schotel, maar achteraf gezien was deze zo smaakvol dat de saus niet nodig was geweest. Super vriendelijke bezorger en sneller dan ger
18 aug 2022 om 21:53 Eten was nog lekker warm en goed klaargemaakt niets op aan te merken
22 jul 2022 om 17:39 I ordered a steak at it was disgusting. The meat was still raw, white and red. I think they only baked if for 1min. If I could upload a picture, I would’ve done it.